06 - 1085 8337 info@urbanflowers.nl
Wandbekleding Natuurlijk Groen; Urban Flowers

Wandbekleding: natuurlijk groen! We kiezen steeds meer voor groen.

Wandbekleding: natuurlijk groen!

Als je er eenmaal op let kom je het overal tegen: dé trend in wandbekleding: natuurlijk groen! De groene trend is natuurlijk veel breder dan wandbekleding of interieurs, of mode… Ons hele leven moet ‘groener’ worden, om de toekomst van onze prachtige planeet veilig te stellen. Maar die trend is er wel een voortvloeisel van.

De meest voorkomende kleur op onze planeet is groen. Dat moeten we zo zien te houden, lijkt me. Ik ben er een beetje optimistischer over geworden, wat Nederland betreft, sinds het er op lijkt dat ook onze nieuwe regering groener gaat worden. Dat lijkt me het gevolg van ons gezamenlijk groeiende bewustzijn over de noodzaak hiervoor. Dat kan niet missen…

Dit zegt Wikipedia onder andere over de kleur groen:

-Groen geeft vooral een associatie met fris en vers, en verder met prilheid en natuurlijkheid. Het is ook de kleur van de hoop en de vrede.

-Sinds het ontstaan van de milieubeweging heeft deze kleur groen als symbool gebruikt. Ook worden producten en processen groen genoemd als ze gunstig zouden zijn voor het milieu: groene stroom, groen gas.

Allemaal mooie associaties! En wat betreft dat laatste, ‘groene stroom, groen gas’, ik vond dit ook een interessante ontwikkeling:

Onder de slogan ‘Wij willen #Hemweg’ heeft energieleverancier Vandebron dit voorstel gedaan en, hoewel het bod van 1 miljoen euro niet is geaccepteerd door Nuon, is de gemeente Amsterdam ook enthousiast geworden voor dit plan en hebben zij dit bod inmiddels verdubbeld!

Ik ben helemaal blij dat ik ook mijn energie van Vandebron krijg!

Nou ja, terug naar groene wandbekleding…

In het kader van de wandbekleding natuurlijk-groen-trend heb ik een nieuw ontwerp op de ‘tekentafel’ liggen: misschien weet iemand er een geschikte naam voor? Leuk als je er over mee wilt denken!

wandbekleding natuurlijk groen; Urban Flowers

Wandbekleding: natuurlijk groen! Urban Flowers

X