06 - 1085 8337 info@urbanflowers.nl

U kent het waarschijnlijk wel, kille ziekenhuiskamers, saaie hotelkamers en onpersoonlijke ruimtes in zorginstellingen. Mensen voelen zich hier minder op hun gemak, iets wat juist in ziekenhuizen en zorginstellingen zo belangrijk is. Daarnaast is het belangrijk dat een hotelkamer een persoonlijke uitstraling heeft, zeker voor mensen die regelmatig in een hotel verblijven. Voor een warme uitstraling kiest u dan ook voor het unieke behang van Urban Flowers.

Haal de natuur naar binnen

Urban Flowers is een ontwerpbureau voor digitale wandbekleding. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos. Zonder enige moeite haalt u met ons behang de natuur naar binnen. Het behang is van uitstekende kwaliteit, blijft mooi en laat zich makkelijk aanbrengen op iedere muur. Het is gebleken dat ons behang met natuurlijke prints voor een kalmerend en rustgevend effect zorgt. Dit is zeker in zorginstellingen erg belangrijk. Patiënten worden natuurlijk niet voor niets opgenomen en de opname alleen al kan voor veel extra stress zorgen. Met ons behang voelen mensen zich meer en sneller op hun gemak. Dit zorgt voor een groter algeheel welzijn.

Jarenlange ervaring

Urban Flowers heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen van unieke wandbekleding. Prints met vormen uit de natuur zijn onze specialiteit. Wilt u een overzicht krijgen van projecten die wij eerder succesvol hebben afgerond? Neem dan snel een kijkje op de website in onze portfolio. Wij werken voor particulieren en draaien ook onze hand niet om voor grotere projecten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en zetten ons dan ook volledig in voor een fantastisch eindresultaat. Heeft u advies nodig voor wat het beste bij u past, dan denken wij graag met u mee.

Projectbehang bij Urban Flowers bestellen

U wilt toch ook de natuur naar binnen halen en zorgen voor een ontspannen sfeer voor patiënten en klanten? Neem dan snel contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Uw wensen staan centraal en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Nadat we duidelijk hebben wat uw wensen zijn en hoeveel behang u nodig heeft, krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem snel contact met ons op voor een uniek behang.

X