06 - 1085 8337 info@urbanflowers.nl

Visie

Urban Flowers is een ontwerpbureau voor digitale wandbekleding, sinds 2009. De natuur in huis halen, dat is het idee. Dat doe ik door wandbekleding te ontwerpen met bloemen en bladeren, met vlinders… Voor de kinderkamer ook met dieren, heel stoer of heel lief.

Het is goed om natuur om je heen te hebben. Het geeft ontspanning en stemt tot tevredenheid. Fijn voor thuis maar zeker ook in instellingen waar mensen verzorgd worden of op werkplekken. Breng natuur binnen de muren en je verlaagt stress!

Flexibiliteit en veel plezier in samenwerking, dat zijn denk ik de kernwoorden die passen bij mij en bij Urban Flowers. Dat en de natuur.

Evelien van den Bogaert

Werkwijze

Alle ontwerpen kunnen op maat gemaakt worden.

De basis is de collectie. Die collectie verandert en groeit, uiteraard.

Wat blijft, is de mogelijkheid voor jou om er een eigen draai aan te geven. Dat kan voor wat betreft de afmetingen: een ontwerp van 3 meter hoog verander ik desgewenst, en zo mogelijk, naar 10 meter hoog. De meeste ontwerpen maak ik op 3 tot 4 meter breedte, maar dat verander ik met alle plezier naar een veelvoud daarvan. Er komen dan dezelfde bloemen in voor, maar het wordt geen exacte kopie van het eerste deel. In overleg is het mogelijk een bepaalde bloem weg te laten of een ander toe te voegen. Zo maak je het nog persoonlijker. Er kan rekening gehouden worden met de plaats van een deur of een raam. En wat betreft kleur: the sky is the limit.

Om een goede indruk te geven van het eindresultaat op jouw muur kun je me een foto sturen van de betreffende wand. Ik photoshop het ontwerp er in en laat het je eerst zien. Als het is aangepast en naar je zin is, stuur ik het naar mijn printbedrijf in Nederland en krijg je het op maat en in banen gesneden geleverd, met een duidelijke werkomschrijving erbij.

X