06 - 1085 8337 info@urbanflowers.nl
Urban Flowers Ontwerp Ontwerp Oh Deer

Maatwerk behang met beste wensen

Maatwerk behang en beste wensen

Tja. Blogs schrijven. Over maatwerk behang. Heel leuk om te doen. Alleen die regelmaat, dat is wel een dingetje. Maar aangezien het december is, de tijd van goede voornemens, begin ik er hier maar vast mee.

Goede voornemens en maatwerk behang?

Is dit niet een rare combinatie van woorden? Wat heeft maatwerk behang met goede voornemens te maken? Welnu, het heeft met één van mijn voornemens te maken. Namelijk dat ik over dit onderwerp weer meer zal gaan schrijven. Ik zal niet de enige blogger zijn met het voornemen meer regelmaat aan te brengen in de artikelen. Het is een bekend ‘probleem’ voor beginnende bloggers, die regelmaat. Blogs, nieuwsbrieven, of artikelen schrijven, hoe je het ook noemen wilt, zijn interessant als ze ook echt iets te melden hebben. En echt, er valt heel wat te zeggen over maatwerk behang, oftewel custom-made wallpaper. Want het is een steady trend. Dat betekent dat er veel aandacht voor is. En dat betekent dat er een ontwikkeling in is.

De behangtrend

Want tegelijk met de trend van natuurlijke vormen en planten in onze woonomgeving, ontwikkelt het behangpapier zelf naar een milieuvriendelijker materiaal: geen PVC, met beruchte weekmakers die erg schadelijk zijn, maar acryl behang. En inkten op waterbasis.

Behang op maat vat eigenlijk een aantal zaken samen waar we tegenwoordig aan hechten als het om woonwensen gaat:  flexibiliteit en persoonlijkheid.

Geen winkels vol met voorraden op rol die mogelijk maar gedeeltelijk verkocht worden en dus voor niets geproduceerd zijn. Alles wat niet verkocht wordt moet weer vernietigd worden. Maatwerk behang wordt per opdracht gemaakt, nooit voor niets dus. En dat brengt het personaliseren van ontwerpen weer dichterbij dan ooit. De kleur aangepast aan jouw smaak, de naam van de baby geschreven op de muur van de babykamer, een favoriete bloem, het ontwerp aangepast aan jouw muur. Persoonlijk. Niks standaard. Dat is het idee.

En dan nu mijn beste wensen

In één van mijn laatste ontwerpen zag ik een mooie achtergrond voor mijn wensen.

X